AlaCoica's Blog

Zîmbeşte, viaţa e frumoasa!!!

Schumacher îşi prelungeşte contractul

Michael Schumacher a fost de acord să-şi prelungească contractul cu  Ferrari. Următorii trei ani, Schumacher va continua să-şi presteze serviciile de consultant Ferrari. După ce s-a retras din cursele de Formula 1 în 2006, Schumacher a preluat postul consultativ la echipa italiană, cu care a câştigat cinci dintre cele şapte campionate la piloţi.


“Ieri în Maranello, Chairman Montezemolo şi eu am căzut de acord să extindem colaborarea noastră petru încă trei ani,” a explicat germanul pe website-ul lui oficial. “Sunt foarte fericit în această privinţă, deoarece întotdeauna mi-a făcut plăcere să fac parte din familia Ferrari, un brand de înaltă calitate şi cu un nivel sportiv de top”.

“Înţelegerea noastră prevede o  contribuţia a mea, din ce în ce mai îndrepată spre autoturisme în serie. Mi-a fost extrem de plăcut să particip conceperea noului  Ferrari California 430 Scuderia şi a  458 Italia, ce vor fi prezentate marţia viitoare la Frankfurt: Eu de abia aştept să fac parte din viitorul proiect de la Maranello.”

După accidental nefericit suferit de Felipe Massa în timpul grand Prix-ului din Ungaria, din iulie, Schumacher a sperat că va putea să se întoarcă temporar în Formula 1, pentru a-l înlocui pe brazilianul accidentat, însă trauma de la gât nu ia permis.  El va fi în aceast sfârşit de weekend la Monza, pentru Grand Prix-ul Italiei, urmărindu-l pe Giancarlo Fisichella cum îşi face debutul la Ferrari în bolidul lui Massa.

Materialul a fost preluat de la Cristina

Anunțuri

19/09/2009 - Posted by | Uncategorized

1 comentariu »

  1. Salut! Sunt curios daca te-ar interesa un link exchange cu site’ul meu -> http://landofmovies.org . Astept raspunsul tau.
    Multumesc!

    Comentariu de MoviesMan | 25/09/2009 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: