AlaCoica's Blog

Zîmbeşte, viaţa e frumoasa!!!

Primul ministru al RM, V.Filat in vizita la Bucuresti


Filat la Bucuresti

Premierul Vlad Filat a avut o întrevedere cu Preşedintele României, Traian Băsescu

Prim-ministrul Vlad Filat a avut la 13 noiembrie o întrevedere cu Preşedintele României, Traian Băsescu, în cadrul vizitei de lucru pe care o întreprinde la Bucureşti. Discuţia s-a axat pe aspecte ce ţin de relaţiile bilaterale dintre cele două state.

http://www.moldpres.md/default.asp?Lang=ro&ID=121268

Premierul Vlad Filat pentru Cotidianul: „Neutralitatea Republicii Moldova nu este opţiunea mea“

Cu doar câteva zile înaintea întrevederii pe care o va avea cu omologul rus Vladimir Putin la Yalta, Vlad Filat subliniază că nu se află la originea iniţiativei de a garanta neaderarea la NATO şi critică oferta de imunitate adresată recent comuniştilor de către coaliţia de la guvernare.

http://www.unimedia.md/?mod=news&id=14505

Filat îl provoacă pe Putin

Premierul Republicii Moldova, Vlad Filat, a declarat, în exclusivitate pentru „Adevărul”, că încă plătim cu toţii preţul înţelegerii dintre Hitler şi Stalin prin care sovieticii au ocupat Basarabia.

http://hotnews.md/?p=15273

http://www.adevarul.ro/articole/filat-il-provoaca-pe-putin.html

Vlad Filat: Neutralitatea Republicii Moldova nu este opţiunea mea

Cu doar câteva zile înaintea întrevederii pe care o va avea cu omologul rus Vladimir Putin la Yalta, Vlad Filat subliniază că nu se află la originea iniţiativei de a garanta neaderarea la NATO şi critică oferta de imunitate adresată recent comuniştilor de către coaliţia de la guvernare.

http://www.interlic.md/2009-11-15/vlad-filat-neutralitatea-republicii-moldova-nu-este-optziunea-mea-12981.html

http://www.cotidianul.ro/premierul_vlad_filat_neutralitatea_republicii_moldova_nu_este_optiunea_mea-103294.html

Vlad Filat:” victima a lipsei unei televiziuni autentice la Chisinau

Aparitia lui Filat la Realitatea TV a fost o oportunitate ratata…

http://hotnews.md/?p=15251

http://www.pavlicenco.md/

Vlad Filat: „BEI şi BERD vor cofinanţa interconectarea sistemelor energetice între Moldova şi România”

Premierul Republicii Moldova, Vlad Filat, a declarat sâmbătă că preşedinţii Băncii Europene de Investiţii şi Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare i-au promis că vor cofinanţa proiectele ce ţin de interconectarea sistemelor energetice şi a reţelelor de gaze între Moldova şi România.

http://www.unimedia.md/?mod=news&id=14491

http://www.adevarul.ro/articole/vlad-filat-bei-si-berd-vor-cofinanta-interconectarea-sistemelor-energetice-intre-moldova-si-romania.html

Se încheagă axa Bucureşti – Chişinău: Boc dă undă verde moldovenilor să treacă Prutul

Relaţiile dintre România şi Republica Moldova s-au relansat, vineri, „în forţă”, a declarat premierul în exerciţiu, Emil Boc, cu ocazia semnării a două acorduri importante cu omologul său de la Chişinău, Vladimir Filat. „Am avut emoţii deosebite atunci când am trecut Prutul. (…) Mulţumesc pentru modul în care am fost primiţi la Bucureşti, pentru modul în care am avut discuţiile cu dumneavoastră, cu colegii din Guvern.

http://www.unimedia.md/?mod=news&id=14492

http://www.gandul.info/news/se-incheaga-axa-bucuresti-chisinau-boc-da-unda-verde-moldovenilor-sa-treaca-prutul-5104294

LA BUCUREŞTI PREMIERUL VLAD FILAT VA SEMNA ACORDUL CU PRIVIRE LA MICUL TRAFIC LA FRONTIERĂ

Serviciul de presă al Guvernului a relatat pentru INFOTAG că în prima jumătate a zilei de vineri premierul va participa la Summit-ul Iniţiativei Central Europene, la care va prezenta un raport despre Moldova. În a doua parte a zilei el se va întîlni cu prim-ministrul în exerciţiu al României, Emil Boc

http://www.infotag.md/noutati/581175/

Glume la nivel inalt: Basescu l-a salutat IN ENGLEZA pe Filat ca sa vada daca premierul ii raspunde… in moldoveneasca

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, l-a salutat pe premierul moldovean Vlad Filat in limba… engleza. Uimit, prim-ministrul Republicii Moldova i-a raspuns in romana.

http://www.stireazilei.md/c-2153-1976

Geoana catre Filat: “Ati castigat admiratia intregii Europe!”

„Ati cistigat admiratia intregii Europe prin modul in care ati inteles ca cetatenii Republicii Moldova au dreptul la libertate, democratie, valori europene”, i-a spus presedintele Senatului Romaniei, Mircea Geoana, premierului Vlad Filat, in cadrul intalnirii pe care au avut-o la 14 noiembrie la Bucuresti.

http://www.stireazilei.md/c-2153-1978

Basescu catre Filat: “Va multumesc pentru ridicarea regimului de vize, reabilitarea ambasadorului si acceptarea consulatelor”

Basescu a multumit prim-ministrului Republicii Moldova pentru faptul ca au fost retrase acuzatiile formulate anterior fata de Ambasadorul Romaniei la Chisinau, Filip Teodorescu, dar si pentru decizia de a deschide doua sectii consulare ale Romaniei la Balti si Cahul.

http://www.stireazilei.md/c-2153-1969

Vlad Filat a vorbit la Summit-ul ICE in limba sa materna – romana

Premierul Vlad Filat a tinut astazi un discurs la Summit-ul sefilor de Guvern ai statelor-membre ale Initiativei Central Europene, care se defasoara la Bucuresti. Vlad Filat a tinut sa vorbeasca in romana si sa multumeasca Romaniei, care a detinut Presedintia ICE pe parcursul acestui an.

http://www.stireazilei.md/c-2153-1959

Premierul Filat a semnat la Bucureşti Convenţia privind micul trafic la frontieră dintre România şi Moldova

Convenţia privind micul trafic la frontieră dintre România şi Moldova a fost semnată vineri, la Bucureşti, de premierul în exerciţiu Emil Boc şi de premierul moldovean, Vladimir Filat

http://www.omg.md/Content.aspx?id=5736&lang=1

Ministrul de Externe îl contrazice pe Premierul Filat privind frontiera moldo-română

În pofida faptului că în Programul de guvernare elaborat de Premierul Vladimir Filat există un punct ce ţine de semnarea Acordului de delimitare a hotarului moldo-român, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene din Moldova, Iurie Leancă, a declarat că “problema demarcării frontierei dintre Republica Moldova şi România deloc nu este o problemă“.

http://www.omg.md/Content.aspx?id=5252&lang=1

Prim-ministrul s-a întîlnit cu Preşedintele Băncii Europene de Investiţii

Prim-ministrul RM Vlad Filat, care participă la Summit-ul Iniţiativei Central- Europene de la Bucureşti (România), s-a întîlnit astăzi cu Preşedintele Băncii Europene de Investiţii (BEI), Philippe Maystadt, transmite AŞ NOVOSTI-MOLDOVA cu referire la comunicatul serviciului de presă al Guvernului

http://totul.md/ro/newsitem/5107.html

Vlad Filat a discutat la Bucureşti despre deschiderea unui punct consular la Ungheni

Premierul R. Moldova, Vlad Filat, a declarat sâmbătă că a discutat cu autorităţile de la Bucureşti despre posibilitatea deschiderii unui punct consular la Ungheni, în plus faţă de consulatele pe care România le va deschide la Cahul şi Bălţi până la sfârşitul anului.

http://www.interlic.md/2009-11-15/vlad-filat-a-discutat-la-bucureshti-despre-deschiderea-unui-punct-consular-la-ungheni-12976.html

http://www.realitatea.net/vlad-filat-a-discutat-la-bucuresti-despre-deschiderea-unui-punct-consular-la-ungheni_664692.html

Anunțuri

16/11/2009 - Posted by | Uncategorized

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: